Om Livsstilsplan

Livstilsplan eies og drives av Ernæringsterapeut Irene Mork Landsverk.

Jeg har jobbet innen helse og livsstil i snart 15 år. Nederst på denne siden ser du mer om utdanning og erfaring.

Min drivkraft for å skape Livsstilsplan er at jeg oppriktig tror at dersom vi ikke er fornøyd med den utgaven vi har blitt, kan vi gjøre noe annet og bli en annen utgave, som vi liker bedre. 

Jeg har selv eksperimentert med det meste fra streng lavkarbo, lavkallori, melk- og -glutenfritt og til supermat. Jeg har hatt tildels fanatiske perioder, der jeg har lært å kjenne signalene fra kroppen, på når jeg gjør noe riktig og ikke. 

Jeg tror ikke at de store spørsmålene er hvitt eller rød kjøtt, grønnsaker som vokser under eller over jorden eller egg eller ikke egg. Jeg tror at det først og fremst er snakk om hvordan maten er produsert og behandlet, og i hvor stor mengde.

Det aller meste av det som er naturlig kan spises, og mengden du vil tåle av hver enkel matvare er individuell. I stedet for å ha strenge regler for hva man kan spise og ikke tror jeg man må ha noen mer romslige rammer som kan endres og tilpasses etterhvert som behovene endrer seg.

Selv spiser jeg alt annet en dårlig mat. Jeg er opptatt av at maten skal være av god kvalitet og næringsrik. 

Jeg følger nøye med på ny forskning når det gjelder helse og livsstil, og de siste årene har det kommet mer og mer forskning om hvordan kropp og sinn henger sammen. Jeg blir mer og mer overbevist om at det bildet vi har av oss selv og våre problem er avgjørende for resultatet.

Jeg er fasinert både av det «alternative" og vitenskapen og ser med glede at disse to nå har begynt å nærme seg hverandre. 

 

Av utdannelse har jeg:

EDB økonom

Ernæringsterapi

Kostholdsveileder

Grunnmedisin

Farge og stil konsulent

 

Ellers har jeg mange kurs innen:

Matintoleranse

Funksjonell medisin

Produktivitet/tidsstyring

Selvutvikling

Økologisk hudpleie

Gentesting

Coaching

Reiki

 

I tillegg har jeg interesser som:

Essensielle oljer

Matlaging, juicing, fermentering, spiring, urter

Yoga

Fysikk

Tankens kraft

Klatring